Botox behandling

En sikker injeksjonsbehandling. Gir et naturlig våket, friskere og hudforyngende resultat.

Hva er botox/vistabel?

Ny studie viser at å få Botox eller filler blir stadig vanligere og noe vi snakker mer og mer om.

Botox og Vistabel er det samme stoffet. Det er kun markedsmessige grunne til at det eksisterer to navn, innholdet og produsenten er den samme.

Botox er et muskelavslappende middel som sprøytes inn i de overfladiske musklene under huden. Botox virker ved at nerveimpulsene til musklene blokkeres. Det er de mimiske musklene man er ute etter å blokkere. Når musklene trekker seg sammen skapes et trekkspill i huden over.

Over tid oppstår permanente linjer. Når muskelen hindres i å trekke seg sammen hindrer man at linjene blir dypere samt også dannelsen av nye linjer.
Botox vil i teorien kunne blokkere enhver muskel i kroppen, men det er de små ansiktsmusklene som skaper rynker. De vanligste å behandle er sinnarynken (mellom øynene), de horisontale linjene i pannen, smilerynkene i ytterkant av øynene, rundt munnen samt i hake og halsområdet.

Hordan fungerer behandlingen?

En Botoxbehandling er en rask og sikker prosedyre som tar bare noen minutter. Ved hjelp av en svært tynn nål injiseres små mengder Botox i den muskelen som skal behandles. Fordi nålen er tynn og kun veldig små mengder væske injiseres vil man oppleve svært lite ubehag. Bedøvelse er ikke nødvendig og du kan gå tilbake dine normale gjøremål rett etter inngrepet. Det anbefales å ikke trene samme dag.

Resultatet av behandlingen begynner å merkes etter 2-10 dager og vil normalt vare i 3-4 mnd.

Det er ikke bekymring omkring bruk av Botox over flere år.
Det vil være en forebyggende effekt m.h.t å motvirke dannelsen av rynker. Hud som holdes utstrukket vil ikke danne rynker slik som hud som stadig legges i “folder”.
Det finnes ingen påviste negative effekter av bruk av Botox over flere år og motorikken i lammede muskler vil komme tilbake.

Bivirkninger og komplikasjoner som følge av Botoxbehandling er veldig uvanlig.

Gratis konsultasjon

Vi lytter til dine spesifikke ønsker. Konsultasjon er et møte der vi sammen planlegger hva som er best for deg og huden din. Vi diskuterer forventninger og resultater.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Kontakt oss – vi svarer raskt!

Tone:  Tlf: 47 66 66 93 / Tone@hud-klinikken.no