Kjemisk peel

Created with Sketch.

Kjemisk peel

Avanserte, effektive peelingbehandlinger. Eksfolierer, forbedrer hudstrukturen og fremmer glød i huden.

Hva er Kjemisk peel?

 

Vi tilbyr avanserte, effektive peeling-behandlinger. Eksfolierer, forbedrer hudstrukturen og fremmer glød i huden. Betydelig mer effektiv enn de som selges i vanlige butikker. Vi har alt fra milde peeling til mer grundige peeling. Neostrata, Elixir og innoaesthetics. Sammen skreddersyr vi behandlingen din etter dine ønsker og betingelser.

En peeling hjelper til med å fjerne gamle og skadede hudceller sammen med urenheter som sitter på hudoverflaten og ned i porene. Behandlingen fremskynder cellefornyelsen i huden, noe som gir en jevnere hud med økt glans. Det forbedrer også hudens evne til å beholde fuktighet, noe som bidrar til å dempe linjer og fine rynker.

AHA og TCA peeling

Kjemisk peeling er et samlenavn for forskjellige behandlinger der aktive stoffer påføres huden for å oppnå foryngelse og forbedring.

AHA-peeling er en av de vanligste typene av kjemisk peeling. AHA står for Alpha Hydroxy Acid og er et samlenavn for forskjellige typer syrer hvor noen av de mest effektive er glykolsyre og melkesyre. Disse syrene forekommer naturlig og ekstraheres fra planter og kalles derfor noen ganger også fruktsyrer. AHA løser opp døde hudceller og lar nye, sunne celler vokse.

Sterkere kjemiske peeling kan for eksempel inneholde TCA, trikloreddiksyre. Denne syren fungerer effektivt ved å trenge gjennom huden, rense huden og stimulere kollagenvekst. Dette får huden til å flasse av, nye hudceller dannes og resultatet er et sunnere, yngre utseende.

Gratis konsultasjon

Vi lytter til dine spesifikke ønsker. Konsultasjon er et møte der vi sammen planlegger hva som er best for deg og huden din. Vi diskuterer forventninger og resultater.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Kontakt oss – vi svarer raskt!

Tone:  Tlf: 47 66 66 93 / Tone@hud-klinikken.no