Laser behandling

Hårfjerneing med laser er en rask, skånsom og effektiv måte å fjerne uønsket hår med permanente resultater.

Hårfjerning med laser

Hårfjerneing med laser er en rask, skånsom og effektiv måte å fjerne uønsket hår med permanente resultater. Kosmetisk/dermatologisk sykepleier Tone bruker Candela GentleLase som er verdens mest effektive hårreduksjonssystem.

Vår laser er designet med sensitiv hud i tankene, og kan benyttes på hele kroppen og på alle hudtyper. Den har et unikt dynamisk kjølesystem som bidrar til å roe, berolige og beskytte huden. Behandlingen er trygg, og vi garanterer gode resultater.

Laseren fungerer ved å dirigere konsentrert lys inn i hårsekken, som bidrar til å hemme hårets evne til å vokse, uten å forstyrre eller skade hudens overflate. Laserens brede stråle tillater fjerning av flere hårsekker samtidig.

Min erfaring innen dermatologi og min spesialutdanning i Laser og Intense Pulsed Light (IPL) ved Scandinavian Skincare Academy i England, håper jeg skal gi deg trygghet på at jeg gjør de rette vurderingene av din hud og ditt hår før du bestemmer deg for en behandlingsplan hos oss.

Det er viktig at du gir rett opplysninger i forhold til om du nylig har vært solbrent/ utsatt for naturlig soling eller solarium den siste tiden. Om du benytter medisiner, har en mørk pigmentert brunfarge eller om du benytter noen form for selvbruning.

Gratis Konsultasjon

Vi lytter til dine spesifikke ønsker. Konsultasjon er et møte der vi sammen planlegger hva som er best for deg og huden din. Vi diskuterer forventninger og resultater.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille time? Kontakt oss – vi svarer raskt!

Tone:  Tlf: 47 66 66 93 / Tone@hud-klinikken.no