Neostrata

Created with Sketch.

 

NEOSTRATA er dermatologisk utviklet hudpleie som anbefales av hudpleieeksperter og plastikkirurger over hele verden. Neostrata tilbyr et komplett system med hudpleiebehandlinger samt vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med AHA og PHA kombinert med de nyeste innovasjonene – som NeoGlucosamine og Aminofil, så vel som kjente ingredienser som peptider, retinol, antioksidanter og forskjellige planteekstrakter.

Neostrata Skin Active

 

NEOSTRATA SKIN ACTIVE er en avansert og omfattende anti-aldringsserie som adresserer alle synlige tegn på aldrende hud.

Skin Active er basert på en kombinasjon av unike, vitenskapelig utviklede ingredienser, som hver er veldig effektive. Når de får jobbe sammen, forsterker de hverandres effekt. Synergieffekt kalles dette.

Neostrata Restore

 

NEOSTRATA RESTORE er ekstra fuktighetsgivende og barriereforsterkende.
Restore-serien tilbyr produkter med fokus på PHA som fukter og styrker hudens barriere. Produktene passer for alle hudtyper og er spesielt gode for tørr og sensitiv hud, som rosacea og atopisk dermatitt. Også utmerket for estetiske behandlinger som kjemisk peeling og lasere.

Neostrata Enlighten

NEOSTRATA ENLIGHTEN hjelper effektivt mot de fleste pigmenteringsproblemer, samtidig som det gir huden din intens anti-aldring!

Enlighten-serien kombinerer velprøvde effektive blekeingredienser som både fungerer på eksisterende hyperpigmenteringer og forhindrer fremvekst av nye. Serien består av fem effektive hudpleieprodukter mot aldring som forbedrer hudtonen og minimerer pigmentering forårsaket av soleksponering, hormoner og aldring.

Neostrata Targeted

 

NEOSTRATA TARGETED optimaliserer hudpleierutinen din. Targeted-serien tilbyr komplementære produkter for målrettet behandling for spesifikke problemer som tørr hud i ansiktet og kroppen eller pleie av øyeområdet. Produktene utfyller den daglige hudpleierutinen med målrettede løsninger. Kan kombineres med alle andre Neostrata-produkter.

Neostrata Resurface

 

NEOSTRATA RESURFACE gir fornyet struktur og glans.
Resurface er hudpleie med fokus på AHA og som gir en anti-aldrende effekt for en normal, holdbar kombinasjonshud. Gir forbedret struktur, økt klarhet, færre rynker og fine linjer. Produktene eksfolierer og stimulerer cellefornyelse. Gir en glatt hud med forbedret struktur, jevnere hudtone og færre aldringstegn

Ønsker du mer informasjon om produktene?

Du finner produktene på klinikken. Kontakt meg på facebook, telefon eller e-post.